Konferensstolar, lika bra på kontoret som hemma

Många av er som läser den här bloggen gör förmodligen det framför en datorskärm. Då vet ni att det efter ett par timmar eller minuter blir ganska obekvämt för både rygg, nacke och rumpa om man inte sitter på en bekvämlig stol eller underlag. Det är därför jag har börjat använda bekväma, produktionshöjande och ergonomiska konferensstolar, både på kontoret och hemma. Den konferensstol som jag använder hela dagen på jobbet är en höj och sänkbar stol med hjul i svart konstläder. Ser ursnygg ut (stolen alltså 😉 ) jämte min svartkromade datorskärm. Här hemma har jag en konferensstol med lutande rygg, detta gör det möjligt för mig att luta mig tillbaka, lägga upp fötterna på bordet och slappna av framför datorn. Något jag gör ofta efter en lång dag efter jobbet är att slappa i denna konferensstol och sätta på ett långt och roligt youtubeklipp eller kollar någon TV-serie (äger för närvarande ingen TV).

Jag kan därför rekommendera att ni som sitter mycket vid en dator skaffar konferensstolar, detta gäller både för kontoret och hemmet. I hemmet kan en konferensstol enkelt komplettera resten av inredningen, så ni som är oroliga att det kommer se konstigt ut eller att konferensstolen skulle sticka ut, behöver inte oroa er. Konferensstolarna fungerar också perfekt som stolar till gäster eller kunder, till exempel om man är egenföretagare som jobbar hemifrån eller har ansvar för kundkontakten på jobbet. Se bara till så att de konferensstolarna ni köper är bekväma i mer än 5-10 minuter.

Kommentera