Hjälp med fasadtvätt

Många fastighetsägare önskar hjälp med fasadtvätt under våren och det är den mest hektiska tiden på företaget under hela året. Det är klart att många vill städa undan det som vintern har ställt till med men det ställer också till det lite för oss som arbetar med fasadtvätt. Därför har vi gjort som så att till hösten har vi många fina erbjudanden som gäller för fasadtvätt under september till februari, bara för att försöka sprida ut arbetet och bokningarna lite under hela året istället. Vi är inte så många företag som arbetar med fasadtvätt här omkring så det mesta faller på oss, vilket vi så klart är väldigt tacksamma för.

Fasadtvätt för privathushåll

De senare åren har vi vänt oss en hel del till privathushållen som också vill ha hjälp med fasadtvätt. Helst tar man en stor fastighet för då vet man att det är ett par dagars arbete med den byggnaden och vi slipper flytta alla maskiner och lyftkranar, men hushållen är också dom som är bra på att nappa på våra höst och vinter erbjudanden så på så sätt kan vi sprida ut arbetena.

Varför fasadtvätt?

Varför ska du anlita ett företag för att få hjälp med fasadtvätt av din fastighet? Förutom att du själv kanske varken har tid, maskiner eller kunskap att utföra en fasadtvätt så finns det även andra fördelar. Det bildas mycket alger och mossa utav alla föroreningar och smuts som sätter sig på fasad och tak, detta bör regelbundet tvättas bort för att öka livslängden på både tak och fasad. Mossa och alger kan vara mycket svårt att bli av med så det gäller att veta vilka medel som är effektiva att ta bort dessa men också vilka medel som är förebyggande, så att du slipper att skaffa hjälp med fasadtvätt varje år.

Kommentarer är stängda.