Flyttkillarna hjälper till när du ska flytta

Nu börjar det dra ihop sig till flytt från radhuset till nya villan. Vi har köpt hus och ska äntligen få flytta in. Idag är det mycket som ska fixas och packas. Vi har anlitat Flyttkillarna, de ska komma förbi i helgen och flytta över alla saker till vårt nya boende. Så himla skönt att slippa hyra bil och släp som vi gjorde då vi flyttade in i radhuset för 10 år sen. Tror nog att det tog 2 dagar att flytta alla saker på den tiden. Då hade vi även hjälp från ett par vänner.

Denna flytt har vi planerat mycket bättre. Vi ska packa ned allt i lådor och märka dem tydligt. Detta för att vi själva ska kunna komma ihåg var vi har alla våra saker, men också för att underlätta åt Flyttkillarna. Det blir ju även smidigare för dem när saker är uppmärkta tydligt. Vi har t.ex. märkt upp alla kökssaker med ”ska till köket”.

Radhuset sålde vi när vi hade köpt huset. Vi hade tur som lyckades sälja radhuset relativt snabbt genom en bra mäklare. Vi fick även det försäljningsbelopp vi önskade sälja huset för.

Det nya huset är 50 kvm större än radhuset och vi har nu även en pool och en friggebod på tomten. Friggeboden kommer vara perfekt för vänner som vill besöka och sova över hos oss. Poolen är rätt stor så det kommer vara kanon på sommaren när vi har besök och blir sugna på att ta ett dopp. Jag har även funderat på att skaffa en bastu på tomten, men det ligger i planeringsfasen än så länge. Jag är från Finland om du undrar och vi bara älskar att basta!

Om en månad ska vi ha inflyttningsfest och då blir det party!

Kommentarer är stängda.