Behöver fixa elen i huset

Har problem med elen i huset. Vet inte vad själva problemet är, men det verkar inte vara någon säkring som felar och inte heller är det något fel på lamporna. Har funderat ett par dagar men kan inte komma på hur jag ska lösa problemet med elen. Kanske dags att kontakta ett elinstallationsföretag som t.ex. Elman i väst? Ska höra med Pär på jobbet, vet att han hade problem med elen för ett par månader sedan och anlitade något bolag som hjälpte honom med problemen.

Senast jag anlitade ett elföretag var nog i höstas. Då installerade jag flera bredbandsuttag i lägenheten och de fixade även dimmer-belysning i ett par rum. Det är säkert möjligt att lösa dessa bitar på egen hand, men resultatet blir ofta mycket bättre när man anlitar ett proffs. Jag slipper även risken att utsätta mig för stötar eller att installationen blir fel.

Nu var jag inne och kollad in Elman i väst. Ser att de utför elarbeten i Borås med omnejd. Jag är ju bosatt i Ystad, så det är lite långt bort antar jag. Borde förstått att de hade sin verksamhet i västra Sverige. Företagsnamnet Elman i väst ger ju en ledtråd om var de håller hus.

Riktigt fint väder ute idag. Kommer säkerligen bli att man ger sig ut på en promenad i solen. Ska hem på lunchen och ska nog passa på att gå ut med min hund Loke. Loke är en tax.

Jag brukar jaga på våren och sensommaren. Loke är min följeslagare i skogen och han gillar att hänga med när det är rådjursjakt. Taxar är utmärkta som jakthundar. Så länge det inte snöar ett par decimeter hänger han gärna på när jag ska ut och skjuta vilt i skogen.