Har tagit hjälp av Sjömarkens isolering

Då jag snart säsongspremierar sommarstugan vill jag få den iordninggjord innan jag flyttar in där för säsongen. Det jag saknar är isolering av gäststugan som snart är färdigbyggd. Att vi bestämde oss för att bygga en gäststuga var för att min bror och hans tjej som ofta är hos oss under sommaren fick sitt första barn i oktober förra året. Då de nu har en liten bebis kändes det bättre att låta dem få en egen liten stuga där de får vara ifred. Om den lille börjar skrika klockan 5 på morgonen väcker han inte oss andra, vilket är positivt.

Det företag jag har kontaktat för isolering heter Sjömarkens isolering och är ett isoleringsföretag i områden kring Borås, Göteborg och Varberg. Att jag valde dem var för att jag har hört mycket gott om dem, och då jag har min stuga i närheten av Varberg, var de det perfekta alternativet. Förhoppningsvis blir det inte så dyrt, det är inte en jättestor stuga så det borde inte bli för dyrt.

Nu hoppas jag att de kan isolera klart gäststugan så snart som möjligt, för då behöver det bara bli lite varmare innan vi kan flytta in i sommarstugan för säsongen. Sommar here we come!