När min bästis flyttade så insåg jag

Jag och Lovisa har varit vänner sedan vi började gymnasiet. Vi har sedan dess bott i samma stad och har egentligen inte haft en vardag utan varandra fysiskt närvarande. Numera ses vi endast på facetime till vardags då hon tog sitt pick och pack och drog till Stockholm. Hon har det ganska gott ställt efter att hon jobbat efter studenten och kunde köpa sig en lägenhet på Söder. Jag har länge varit sugen på Stockholm men har långt ifrån de pengarna och insåg ganska snabbt att jag måste vänja mig vid en vardag utan Lovisa.

Men så en kväll så låg jag och skrollade på facebook och då helt plötsligt kom jag in på https://snabbostad.se/. Jag kunde nästan inte tro det var sant. Där berättade de nämligen om hur de jobbar med att hjälpa människor hitta lägenheter i Stockholm. Eftersom Stockholm är en av Sveriges mest populära städer att leta bostad så finns det ett stort intresse av att få hyra lägenhet. Att få ett förstahandskontrakt trodde jag därmed var omöjligt men genom Snabbostad.se så blev allt plötsligt väldigt möjligt.

Ett verktyg som räddade mig

För när Lovisa flyttade så insåg jag att jag måste flytta med, för bådas skull, och det var just https://snabbostad.se/ som skulle göra detta möjligt. Det är ett fantstiskt verktyg som hjälpte mig hitta en lägenhet efter mina krav utan tidigare kötid. Man aktiverar med andra ord en bevakning på lägenheter och då får du ett meddelande så fort en lägenhet läggs ut som är utifrån dina krav. Med andra ord gäller det såklart att vara snabb men att agera när det väl gäller har alltid varit min grej. På måndag går flyttlasset och jag är evigt tacksam för Snabbostad som gör det möjligt att äntligen bo i samma stad som min bästis igen.