Vibostugan har redan gjort 2021 till ett succé år

Som så många andra under de konstiga omständigheter som rått sedan corona kom in i våra liv, har jag haft betydligt mer tid hemma. Att man sedan inte får umgås med människor så har det funnits oändligt mycket tid att göra ”annat”. I mitt fall blev detta ”annat, att bygga mig ett Attefallshus. Och skall man försöka se något positivt med de senaste åren så får jag nog säga att detta var ett bra exempel.

Enkelt och smidigt är aldrig fel

Att inte behöva söka bygglov är ju ett jätteplus måste jag säga, man kan börja samma dag som man får tanken. Att det finns en uppsjö av företag som har oräkneliga modeller att välja på gör inte saken sämre. Själv valde jag ett Attefallshus från Vibostugan, här kan du läsa mer, och måste säga att jag är helnöjd. Jag har tittat på deras produkter tidigare men då kom jag aldrig till skott men när jag väl bestämt mig för stugan Vibo Maja 25, då gick det snabbt och lätt.

Oändliga möjligheter är alltid ett plus

Extra utrymme är ju aldrig fel, och när hela familjen varit mer eller mindre hänvisade till hemmet har detta blivit en oas. Min kära hustru har använt vår Vibostuga som ateljé, barnen har använt dem när de haft skolektioner hemifrån. Personligen ser jag det som ett slags gillestuga när alla regler slutligen släpper. Börja kvällarna på trädäcket utanför med grillning och en öl eller två och sedan inomhus när myggen blir för hemska. Vi har valt spartansk inredning så det går till och med att dansa där. Om man nu gillar sådant.
Om man inte gillar sådant är det ju perfekt som liten gäststuga, replokal eller fotostudio. Tror ingen tycker man kan få för mycket utrymme och det var faktiskt lite billigare än vad jag hade vågat tro.